Bericht versturen
Thuis

CHARMHIGH TECHNOLOGY LIMITED Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

CHARMHIGH BEPERKTE de TECHNOLOGIE is een professionele SMT-oogst en plaatst machine en SMT-productielijnmateriaalmaker die in 2009 oprichtten. Het bedrijf wordt gevestigd in de van de provincietchang-cha van Hunan High-tech de Ontwikkelingsstreek, die een totale oppervlakte van 3600 vierkante meters behandelen. Als professionele moderne wetenschap en technologieonderneming geschikt voor zowel R&D, productie als marketing, heeft Charmhigh de manier in SMT-technologie meer dan tien jaar geleid.
 
Wij starten zaken van CNC router sinds 2009 op, hadden onze ingenieurs overvloedservaringen op machines en motiecontrolesysteem, zodat voegden wij SMT-technologie in onze zaken sinds 2012 toe.

 

Nu plukt onze 2 hoofden en 4 hoofdendesktop SMT en plaatst machines is voor de meerderheid van klein en middelgroot SMT vervaardigend onderzoek & ontwikkelingenorganisatie, LEIDENE Lichten, Bestuurder Cards of om het even welke Gelijkaardige Soorten de Productie van Faciliteiten. Onze 6 hoofden, 8 hoofden en 12 hoofden verticale standaardmachine van hoge snelheidssmt is voor de grote fabrieken van de volumeproductie. Wij verstrekken one-stop SMT-oplossing aan verschillende klanten.

 

Onderhand, zijn de producten van ons bedrijf verkocht aan vele landen, zoals de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Duitsland, Spanje, Polen, Australië, Rusland enz.

 

Wij zijn zeer scherp om tot studie met de recentste SMT-technologie te blijven, hebben wij vertrouwen om meer kwaliteitsproducten te creëren. Wij nemen de naverkoopdienst aangezien het belangrijkste ding, gelieve niet om met ons te aarzelen te contacteren als u om het even welke vragen of nieuwe ideeën hebt.

 

CHINA CHARMHIGH TECHNOLOGY LIMITED Bedrijfsprofiel 0

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Begin 2009 maakten we de eerste CNC-graveermachine.Onze ingenieurs hebben bijna 20 jaar ervaring in machines en houden gelijke tred met de veranderingen in technologie.

 

In 2011 realiseerden we ons dat onze producten een goede kans hebben om de internationale markt onder ogen te zien, aangezien de feedback van onze machines erg goed is in China.Dus begonnen we onze internationale activiteiten en vestigden we een filiaal in Shenzhen.

 

In 2012 werkt het bedrijf SMT-technologie uit en onderzoekt het de pick-and-place-machine uit de CHMT-serie op basis van onze ruime ervaring in machines.Innovatie is onze kern en we zullen blijven werken om meer producten te creëren.

 

In 2014 hebben we een pick-and-place-machine met visueel identificatiesysteem CHMT48V onderzocht, de leidende technologie in kleine desktop-P&P's in China.We zullen aan elke eis voldoen en deze overtreffen die onze klant zou vragen of nodig heeft.

 

Nu hebben we agenten in Guangzhou, Zhejiang, Shanghai, Shandong, Beijing in China, en we hebben ook een agent in India.We hebben vertrouwen om meer producten van hoge kwaliteit te creëren.

 

CHINA CHARMHIGH TECHNOLOGY LIMITED Bedrijfsprofiel 0

CHINA CHARMHIGH TECHNOLOGY LIMITED Bedrijfsprofiel 1

 

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Merken : Charmhigh

Aantal werknemers : 40~60

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 60% - 70%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

CHINA CHARMHIGH TECHNOLOGY LIMITED Certificaten CHINA CHARMHIGH TECHNOLOGY LIMITED Certificaten CHINA CHARMHIGH TECHNOLOGY LIMITED Certificaten CHINA CHARMHIGH TECHNOLOGY LIMITED Certificaten