Bericht versturen
Thuis

CHARMHIGH TECHNOLOGY LIMITED Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Charmhigh Technology Limitedis een professionele SMT pick and place machine en SMT-productielijnapparatuurfabrikant die in 2009 is opgericht.met een totale oppervlakte van 3600 vierkante meter.Als een professionele moderne wetenschappelijke en technologische onderneming die zowel R&D, productie als marketing kan uitvoeren, is Charmhigh al meer dan tien jaar toonaangevend in SMT-technologie.

We starten sinds 2009 met CNC-routers. Onze ingenieurs hebben veel ervaring met machines en bewegingsbesturingssystemen. Daarom voegden we sinds 2012 SMT-technologie toe aan ons bedrijf.

 

Nu onze 2 hoofden en 4 hoofden desktop SMT pick and place machines zijn voor de meerderheid van de kleine en middelgrote SMT productie onderzoek en ontwikkeling organisatie, LED-lampen,Bestuurderskaarten of soortgelijke productiefaciliteitenOnze 6 koppen, 8 koppen en 12 koppen verticale standaard high speed SMT machine is voor grote volume productie fabrieken.

 

Tegenwoordig zijn de producten van ons bedrijf verkocht aan veel landen, zoals de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Duitsland, Spanje, Polen, Australië, Rusland, enz.

 

We zijn erg benieuwd om te blijven studeren met de nieuwste SMT technologie, we hebben het vertrouwen om meer kwaliteitsproducten te maken.aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen of nieuwe ideeën heeft..

 

CHINA CHARMHIGH TECHNOLOGY LIMITED Bedrijfsprofiel 0

Charmant nieuw gebouw.

CHINA CHARMHIGH TECHNOLOGY LIMITED Bedrijfsprofiel 1

 

Charmhigh Office

CHINA CHARMHIGH TECHNOLOGY LIMITED Bedrijfsprofiel 2

 

Charmhigh magazijn

CHINA CHARMHIGH TECHNOLOGY LIMITED Bedrijfsprofiel 3

 

Charmeuze klanten

CHINA CHARMHIGH TECHNOLOGY LIMITED Bedrijfsprofiel 4

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Begin 2009 maakten we de eerste CNC-graveermachine.Onze ingenieurs hebben bijna 20 jaar ervaring in machines en houden gelijke tred met de veranderingen in technologie.

 

In 2011 realiseerden we ons dat onze producten een goede kans hebben om de internationale markt onder ogen te zien, aangezien de feedback van onze machines erg goed is in China.Dus begonnen we onze internationale activiteiten en vestigden we een filiaal in Shenzhen.

 

In 2012 werkt het bedrijf SMT-technologie uit en onderzoekt het de pick-and-place-machine uit de CHMT-serie op basis van onze ruime ervaring in machines.Innovatie is onze kern en we zullen blijven werken om meer producten te creëren.

 

In 2014 hebben we een pick-and-place-machine met visueel identificatiesysteem CHMT48V onderzocht, de leidende technologie in kleine desktop-P&P's in China.We zullen aan elke eis voldoen en deze overtreffen die onze klant zou vragen of nodig heeft.

 

Nu hebben we agenten in Guangzhou, Zhejiang, Shanghai, Shandong, Beijing in China, en we hebben ook een agent in India.We hebben vertrouwen om meer producten van hoge kwaliteit te creëren.

 

CHINA CHARMHIGH TECHNOLOGY LIMITED Bedrijfsprofiel 0

CHINA CHARMHIGH TECHNOLOGY LIMITED Bedrijfsprofiel 1

 

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Merken : Charmhigh

Aantal werknemers : 40~60

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 60% - 70%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

CHINA CHARMHIGH TECHNOLOGY LIMITED Certificaten CHINA CHARMHIGH TECHNOLOGY LIMITED Certificaten CHINA CHARMHIGH TECHNOLOGY LIMITED Certificaten CHINA CHARMHIGH TECHNOLOGY LIMITED Certificaten