Bericht versturen
Thuis ProductenSMT-Terugvloeiingsoven

2500w SMT-de Infrarode IC Verwarmer van de Terugvloeiingsoven T962C, LEIDENE Golf Solderende Machine

Certificaat
CHINA CHARMHIGH  TECHNOLOGY  LIMITED certificaten
CHINA CHARMHIGH  TECHNOLOGY  LIMITED certificaten
Klantenoverzichten
Super quanlity, snelle verzending. Speciaal dankzij Kimi Liu, met behulp van wat alles happliy ging! Al klant moet van u voor uw steun houden.

—— Claude Gatys - Polen

Alle 3 punten kwamen veilig verpakt, aan binnen 1 uur had ik de PnP-machine plaatsend delen. Nauwkeurige makkelijk te gebruiken en opstelling, snel. Tsop48 geen probleem.

—— Ben Grimmett - Australië

Zoals precies beschreven. Het super snelle verschepen van de overkant van planeet! De machine is groot tot dusver in het testen. Fantastische klantenservice. Ik zal opnieuw zaken met hen doen.

—— Terry Torres- de V.S.

Dit is een verbazende machine die zeer goed wordt ontworpen en samengebracht. De Charmhighvertegenwoordiger was zeer ontvankelijk met het goede Engels.

—— Karl Walter - U.S.A

voor de gek gehouden niet door de lage kosten van deze machine, wordt het verrassend goed gebouwd, kwam uitstekend pakket. Het loopt vrij constant.

—— Mark Janes - het Verenigd Koninkrijk

Groot product, snel verschepend, gemakkelijke mededeling.

—— Dian Kurniawan - Indonesië

Charmhigh verleende de zeer goede dienst en beantwoordde elke vragen die ik snel en zeer nuttig heb gehad. Ik testte hoofdfuncties, alles workds goed.

—— Rajko Brenscheid - Duitsland

Ik ben online Chatten Nu

2500w SMT-de Infrarode IC Verwarmer van de Terugvloeiingsoven T962C, LEIDENE Golf Solderende Machine

2500w SMT-de Infrarode IC Verwarmer van de Terugvloeiingsoven T962C, LEIDENE Golf Solderende Machine
2500w SMT Reflow Oven T962C Infrared IC Heater , LED Wave Soldering Machine
2500w SMT-de Infrarode IC Verwarmer van de Terugvloeiingsoven T962C, LEIDENE Golf Solderende Machine 2500w SMT-de Infrarode IC Verwarmer van de Terugvloeiingsoven T962C, LEIDENE Golf Solderende Machine 2500w SMT-de Infrarode IC Verwarmer van de Terugvloeiingsoven T962C, LEIDENE Golf Solderende Machine 2500w SMT-de Infrarode IC Verwarmer van de Terugvloeiingsoven T962C, LEIDENE Golf Solderende Machine 2500w SMT-de Infrarode IC Verwarmer van de Terugvloeiingsoven T962C, LEIDENE Golf Solderende Machine

Grote Afbeelding :  2500w SMT-de Infrarode IC Verwarmer van de Terugvloeiingsoven T962C, LEIDENE Golf Solderende Machine

Productdetails:
Place of Origin: China
Merknaam: Puhui
Certificering: CE
Model Number: T962C
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Minimum Order Quantity: 1pcs
Prijs: $420
Packaging Details: Packed in 5cm EPE foam firstly, and then reinforced with carton box for outer packing
Delivery Time: 1-3 working days after received your payment
Payment Terms: T/T , Paypal, Western Union
Supply Ability: 200pcs per month

2500w SMT-de Infrarode IC Verwarmer van de Terugvloeiingsoven T962C, LEIDENE Golf Solderende Machine

beschrijving
Geschatte macht:: 2500W Het solderen maximum gebied: 400mm* 600mm
Temperatuurwaaier: 0-280 graad De snelheid van transportband: 0-1600mm/min
Procescyclus: 1~8 min Voltage: 110V~240V
Hoog licht:

T962C infrarode IC-Verwarmer

,

2500w SMT-Terugvloeiingsoven

,

2500w LEIDENE Golf Solderende Machine

De Terugvloeiingsoven van T962C 600*400mm 2500w SMT/het Infrarode verwarmer/Golf solderen/Geleide reparatie
 
Technische parameters
Specificaties:
Model: T962C
Efficiënt het Solderen maximum gebied: 400 x 600mm
Geschatte macht: 2500W
Temperatuurwaaier: 0°C-280°C
Procescyclus: 1~8 min
Voltage: 110V~240V
Frequecy: 50Hz~60Hz
Productgrootte: 684x504x225mm
Netto gewicht: 25kg
Verpakkingsgewicht: 30kg
 
Beschrijving:
De INFRARODE IC-VERWARMER T962C werkt automatisch door microcomputercontrole. Kan een ongelijkheid SMD tevredenstellen, het Solderen van een verzoek IN ZAKKEN DOEN. Het gehele het solderen procédé aan volledig automatisch, makkelijk te gebruiken, Goedkeurings snelle infrarode straling en omloop de wind voor hitte, zodat de temperatuur is zeer Nauwkeurig en zelfs.
De zwakheid controleert een techniek en kan de ladetype het werkbank zien, geheel het solderen procédé bij u maken van onder voltooid toezicht automatisch; Kan solderend het slimste stuk.
Het keurt een hoog en betrouwbaar ontwerp goed, maakt wat u verzekerde voldoen en rust gebruikt.
 
Eigenschappen:
(1). Heb grote infrared solderend maximum gebied:
Het solderen gebied effectief te bereiken: 400x600mm, verhogen het gebruiksbereik consumedly van deze machine, economische investering.
(2) vele keus van de temperatuurgolf voor u.
Geheugen acht soorten de golven van de temperatuurparameter kan als keus worden verstrekt, en vestigen om het verwarmen te bewegen en verplichte functie bedaren; Geheel het solderen procédé aan volledig automatisch, makkelijk te gebruiken.
(3) speciale hitte omhoog en temperatuurgelijkmaking met al ontwerp.
De output de macht bereikt aan 2500 W, Goedkeurings snelle infrarode straling en omloop de wind voor hitte, zodat is de temperatuur zeer Nauwkeurig en zelfs, Geheel het solderen procédé om voor u de parametergolven van de keustemperatuur automatisch te voltooien.
(4). Vermenselijkt wetenschap en technologie uitstekend artikel.
De firma van externe verschijning, kan van verrichting, vriendschap van de verrichtingsinterface van de persoonsmachine zien, het perfecte project van de temperatuurgolf, van begin aan uiteindelijk lichaam wetenschap en de technologie is nu oorspronkelijk;
Het behendige fysieke volume en het gewicht, laten u heel wat geld, de vastgestelde noedelstype plaatsenwijze bezuinigen, kunnen laten u bezitten grotere ruimte; De eenvoudige werkende instructies, laten u zien kunnen gebruiken.
(5) perfecte functiekeus.
Terugkeer het solderen, het drogen, hittebehoud, beëindigt het ontwerp, snel koel van etc.can kan het gebruik solderend de slimste SPAANDER van het stukvoorbeeld, SOPPEN, PLCC, QFP, BGA enz. Kan gebruikt aan de gom van de product stevige draai, is de kringsraad het hete verouderen, handhaaft de PCB-plank om diverse werken te wachten. Van toepassing ben op elk soort commerciële onderneming, ontwikkelt het bedrijf zich uitgebreid en de kleine opbrengst van de partijhoeveelheid de vraag
 
Werkende instructies
(1) het product dat licht zal verwerken zet in gelijk op het stadium in de lade, Dichte lade, Pers F1 om in te schakelen, maken de automatische prestaties selectie van hittegolf, tonen huidige prestatiestijd, de bepalingstemperatuur en maatregelentemperatuur op het LCD scherm, en de automatische de vormgolf van de vormingsorde.
(2) nam de gegevens, golf van waar het venster en de LCD het schermmanifestatie alvorens lade, in de gehele supervisie over te gaan die elk van proces verwerkte en kan zien bij u, of kon het verzoek om golf te verwerken niet bereiken u kan wijzigingsparameter.
(3) verwerk de golf is strikt om de verschillende verschillende temperatuur van de tinstroop te drukken om verzoek aan het terugkeersoldeersel vooraf bepaald te hebben, kunt u voorbereidingen treffen om een andere golf volgens de verschillende behoefte te vestigen.
(4) verwerk proces binnen, als het behoefteeinde, „S“ kan drukken te dragen om verplicht te eindigen; Na zet de laatste hand, blijft de auto van de windmachine aan het product koelen; U kunt de windmachine ook beginnen om te dragen verplicht koelen.
(5) na het terugkeren van soldeerselvoltooiing, als het soldeersel van het productbestaan blemish.can opnieuw, begin het verwarmen kan ook bewegen blijven naar soldeersel terugkeren. Deze machine vestigt deze functie.
 
Verpakkingslijst:
1 Infrarode IC Verwarmer t-962C van x
1 x-Machtskabel
1 x-Zekering (110V: 10 A; 220V: 8 A)
1 x-Gebruikershandleiding
    
Eigenschappen:
1. Deze machine selecteert de intelligente niveausirocco en het snelle infrarode die het verwarmen technologie controleren, met het speciale wiel van de ontwerpwind, snelheidsstabiliteit en eenvormige temperatuur, kostuum voor ononderbroken wordt uitgerust solderend leiden en BGA-componenten.
2. Deze machine is uitgerust met kruippakje-type en van het vijf temperaturengebied de verwarmingssystemen, en elk temperatuurgebied gebruikt het onafhankelijke PID controleren en omhoog-verslaat het verwarmen type, kan de binnentemperatuur nauwkeuriger maken en goed-aangepast, enkel ongeveer 20 minuten vergen kan het laten tot de het werk temperatuur van de kamertemperatuur verwarmen.
3. Het intelligente temperatuurgolf het verwarmen type, de overmaatse selectie van de capaciteitsgolf, heeft acht temperaturengolven kan aan diverse lassen technologische vereisten voldoen.
4. Het gebruik de programmeerbare technologie, de functie van de het geheugenopslag van de temperatuurgolf vooraf instelde, kan het gehele lassenprocédé volgens uw het vooraf instellen golf automatisch voltooien.
5. Keur de meting van de thermokoppeltemperatuur goed en voeg de compensatiekring toe, maak de temperatuurmeting nauwkeuriger, de meer perfecte golf.
6. Gebruikspid de intelligente technologie van de temperatuurcontrole; maak nauwkeuriger de temperatuurcontrole. Keur de ingevoerde grote huidige output van het relais niet-contact in vaste toestand kan goed de IC of schade effectief vermijden van de kringsraad toe te schrijven aan het snelle of ononderbroken opwarmen, het gehele lassen maken meer wetenschappelijke veiligheid verwerken.
7. Het transmissiesysteem keurt de ingevoerde motor van de frequentieomzetting, PID closed-loop snelheid goed, uitrust met al reductiemiddel van de de turbinesnelheid van het de invoer1:150, vlotte verrichting, verzendt regelbare waaier 0-1600mm/min.
8. Keur onafhankelijke wielstructuur goed en de speciale roestvrij staalstut, duurzame slijtage-zichverzettende tegen looppas regelmatig, snelheidsprecisie kan ±10mm/min. bereiken.
9. Onafhankelijke het koelen streek, om de PCB-raad van lage temperatuur te verzekeren wanneer vereist.
10. De vriendschappelijke mens-machine verrichtingsinterface, perfecte LCD vertoning, geen behoefte om aan PC te verbinden, kan op het gehele het herstellen proces zeer duidelijk letten.
11. Ergonomisch praktisch en gemakkelijk in werking gesteld ontwerp. Goed bouw kwaliteit maar lichtgewicht en een kleine voetafdruk staat tegelijkertijd t-960e toe om gemakkelijk geplaatst, vervoerd of opgeslagen bank te zijn.
 
Beelden als volgt:

Nieuw type met uitlaatdiameter 110mm:

2500w SMT-de Infrarode IC Verwarmer van de Terugvloeiingsoven T962C, LEIDENE Golf Solderende Machine 0

2500w SMT-de Infrarode IC Verwarmer van de Terugvloeiingsoven T962C, LEIDENE Golf Solderende Machine 1

 

2500w SMT-de Infrarode IC Verwarmer van de Terugvloeiingsoven T962C, LEIDENE Golf Solderende Machine 2

 

110V verbinding - voor de klanten van de V.S.:

 

 

2500w SMT-de Infrarode IC Verwarmer van de Terugvloeiingsoven T962C, LEIDENE Golf Solderende Machine 3

 

Zeer hoog - kwaliteit en Goede Terugkoppeling.

Adviseer aan iedereen!
  Charmhigh Pormise:
Elke machine100% test goed vóór schip uit.
Technologie-steun:
Kimi Menigte: 0086 135 106 75756
Skype: kimiliu89
 E-mail: kimi@charmhigh-tech.com
 
 
 

Contactgegevens
CHARMHIGH TECHNOLOGY LIMITED

Contactpersoon: Ms. Kimi Liu

Tel.: +86 135 106 75756

Fax: 86-131-0721-9945

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)