Thuis

CHARMHIGH TECHNOLOGY LIMITED Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel
de Ervaringsnadruk van 10 jaar op SMT-Technologie.

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Als begin 2007, maakten wij de eerste CNC gravuremachine. Onze ingenieurs heeft bijna 20 jaar ervaringen in Machines, en houden tempo met de veranderingen in technologie.

 

In 2011, realiseerden wij onze producten een goede kans hebben aan het onder ogen zien van de internationale markt aangezien onze machines zeer goed is in China terugkoppelen. Zo begonnen wij onze internationale zaken, en een tak in Shenzhen plaatsen.

 

In 2012 die, werkt het bedrijf SMT-technologie en onderzoekchmt uit reeksoogst uit en plaatst machine op onze overvloedsexpereince wordt gebaseerd in Machines. De innovatie is onze kern, en wij zullen houden werkend om meer producten te creëren.

 

 

In 2014, hebben wij uit oogst onderzocht en machine met visueel identificatiesysteem CHMT48V geplaatst, dat de loodtechnologie in kleine Desktop P&Ps in China is. Wij zullen aan elk vereiste en overschrijden voldoen onze cliënt zou vragen of nodig zou hebben.

 

Nu hebben wij agenten in Guangzhou, Zhejiang, Shanghai, Shandong, Peking in China, en wij hebben ook agent in India. Wij hebben vertrouwen om meer hoogte tot stand te brengen - kwaliteitsproduct.

 

China CHARMHIGH  TECHNOLOGY  LIMITED Bedrijfsprofiel 0

<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : Charmhigh

Aantal werknemers : 50~80

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 60% - 70%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China CHARMHIGH  TECHNOLOGY  LIMITED Certificaten China CHARMHIGH  TECHNOLOGY  LIMITED Certificaten