Thuis

CHARMHIGH TECHNOLOGY LIMITED Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

CHARMHIGH BEPERKTE de TECHNOLOGIE is een professionele SMT-productielijnmateriaal en CNC elektronische delenmaker dat in 2009 oprichtten. Het bedrijf wordt gevestigd in de van de provincietchang-cha van Hunan High-tech de Ontwikkelingsstreek, die een totale oppervlakte van 3600 vierkante meters behandelen. Als professionele moderne wetenschap en technologieonderneming geschikt voor zowel R&D, productie als marketing, heeft Charmhigh de manier in SMT-technologie meer dan tien jaar geleid.
 
Wij starten zaken van CNC router en CNC elektronische delen sinds 2009, CNC delen zoals CNC handimpulsgenerator, CNC hulpmiddelzetter, CNC oliepomp, CNC oeprationpaneel enz. op Onze ingenieurs hadden overvloedservaringen op machines en motiecontrolesysteem, zodat voegden wij SMT-technologie in onze zaken sinds 2012 toe.

 

Nu plukt onze 2 hoofden en 4 hoofdendesktop SMT en plaatst machines is voor de meerderheid van klein en middelgroot SMT vervaardigend onderzoek & ontwikkelingenorganisatie, LEIDENE Lichten, Bestuurder Cards of om het even welke Gelijkaardige Soorten de Productie van Faciliteiten. Onze 6 hoofden, 8 hoofden en 12 hoofden verticale standaardmachine van hoge snelheidssmt is voor de grote fabrieken van de volumeproductie. Wij verstrekken one-stop SMT-oplossing aan verschillende klanten.

 

Onderhand, zijn de producten van ons bedrijf verkocht aan vele landen, zoals de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Duitsland, Spanje, Polen, Australië, Rusland enz.

 

Wij zijn zeer scherp om tot studie met de recentste SMT-technologie te blijven, hebben wij vertrouwen om meer kwaliteitsproducten te creëren. Wij nemen de naverkoopdienst aangezien het belangrijkste ding, gelieve niet om met ons te aarzelen te contacteren als u om het even welke vragen of nieuwe ideeën hebt.

 

China CHARMHIGH TECHNOLOGY LIMITED Bedrijfsprofiel 0

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Als begin 2009, maakten wij de eerste CNC gravuremachine. Onze ingenieurs heeft bijna 20 jaar ervaringen in Machines, en houden tempo met de veranderingen in technologie.

 

In 2011, realiseerden wij onze producten een goede kans hebben aan het onder ogen zien van de internationale markt aangezien onze machines zeer goed is in China terugkoppelen. Zo begonnen wij onze internationale zaken, en een tak in Shenzhen plaatsen.

 

In 2012 die, werkt het bedrijf SMT-technologie en onderzoekchmt uit reeksoogst uit en plaatst machine op onze overvloedsexpereince wordt gebaseerd in Machines. De innovatie is onze kern, en wij zullen houden werkend om meer producten te creëren.

 

 

In 2014, hebben wij uit oogst onderzocht en machine met visueel identificatiesysteem CHMT48V geplaatst, dat de loodtechnologie in kleine Desktop P&Ps in China is. Wij zullen aan elk vereiste en overschrijden voldoen onze cliënt zou vragen of nodig zou hebben.

 

Nu hebben wij agenten in Guangzhou, Zhejiang, Shanghai, Shandong, Peking in China, en wij hebben ook agent in India. Wij hebben vertrouwen om meer hoogte tot stand te brengen - kwaliteitsproduct.

 

China CHARMHIGH TECHNOLOGY LIMITED Bedrijfsprofiel 0

 

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Merken : Charmhigh

Aantal werknemers : 40~60

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 60% - 70%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China CHARMHIGH TECHNOLOGY LIMITED Certificaten China CHARMHIGH TECHNOLOGY LIMITED Certificaten China CHARMHIGH TECHNOLOGY LIMITED Certificaten China CHARMHIGH TECHNOLOGY LIMITED Certificaten