Bericht versturen
Thuis ProductenSMT-Terugvloeiingsoven

T960 de Terugvloeiingsoven van de LEIDENE Infrarode Hete Luchtsmt van 4.5kw, 960mm*300mm het LEIDENE Solderen van BGA SMD

Certificaat
CHINA CHARMHIGH  TECHNOLOGY  LIMITED certificaten
CHINA CHARMHIGH  TECHNOLOGY  LIMITED certificaten
Klantenoverzichten
Super quanlity, snelle verzending. Speciaal dankzij Kimi Liu, met behulp van wat alles happliy ging! Al klant moet van u voor uw steun houden.

—— Claude Gatys - Polen

Alle 3 punten kwamen veilig verpakt, aan binnen 1 uur had ik de PnP-machine plaatsend delen. Nauwkeurige makkelijk te gebruiken en opstelling, snel. Tsop48 geen probleem.

—— Ben Grimmett - Australië

Zoals precies beschreven. Het super snelle verschepen van de overkant van planeet! De machine is groot tot dusver in het testen. Fantastische klantenservice. Ik zal opnieuw zaken met hen doen.

—— Terry Torres- de V.S.

Dit is een verbazende machine die zeer goed wordt ontworpen en samengebracht. De Charmhighvertegenwoordiger was zeer ontvankelijk met het goede Engels.

—— Karl Walter - U.S.A

voor de gek gehouden niet door de lage kosten van deze machine, wordt het verrassend goed gebouwd, kwam uitstekend pakket. Het loopt vrij constant.

—— Mark Janes - het Verenigd Koninkrijk

Groot product, snel verschepend, gemakkelijke mededeling.

—— Dian Kurniawan - Indonesië

Charmhigh verleende de zeer goede dienst en beantwoordde elke vragen die ik snel en zeer nuttig heb gehad. Ik testte hoofdfuncties, alles workds goed.

—— Rajko Brenscheid - Duitsland

Ik ben online Chatten Nu

T960 de Terugvloeiingsoven van de LEIDENE Infrarode Hete Luchtsmt van 4.5kw, 960mm*300mm het LEIDENE Solderen van BGA SMD

T960 de Terugvloeiingsoven van de LEIDENE Infrarode Hete Luchtsmt van 4.5kw, 960mm*300mm het LEIDENE Solderen van BGA SMD
T960 de Terugvloeiingsoven van de LEIDENE Infrarode Hete Luchtsmt van 4.5kw, 960mm*300mm het LEIDENE Solderen van BGA SMD T960 de Terugvloeiingsoven van de LEIDENE Infrarode Hete Luchtsmt van 4.5kw, 960mm*300mm het LEIDENE Solderen van BGA SMD T960 de Terugvloeiingsoven van de LEIDENE Infrarode Hete Luchtsmt van 4.5kw, 960mm*300mm het LEIDENE Solderen van BGA SMD T960 de Terugvloeiingsoven van de LEIDENE Infrarode Hete Luchtsmt van 4.5kw, 960mm*300mm het LEIDENE Solderen van BGA SMD

Grote Afbeelding :  T960 de Terugvloeiingsoven van de LEIDENE Infrarode Hete Luchtsmt van 4.5kw, 960mm*300mm het LEIDENE Solderen van BGA SMD

Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Puhui
Certificering: CE
Modelnummer: T960
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1
Prijs: $1060
Verpakking Details: Houten Doos
Levertijd: 2-5 dagen
Betalingscondities: T/T; Western Union
Levering vermogen: 200 PER MAAND

T960 de Terugvloeiingsoven van de LEIDENE Infrarode Hete Luchtsmt van 4.5kw, 960mm*300mm het LEIDENE Solderen van BGA SMD

beschrijving
Algemene afmetingen: 1450×630×470 Temstreek: upper3/down2
Leveringsopties: Netto transmission+chain-transmissie De voeding: 5 lijn in drie stadia 380V 50/60Hz
Hoog licht:

T960 SMT-Terugvloeiingsoven

,

4.5kw SMT-Terugvloeiingsoven

,

960mm*300mm SMD LEIDENE Solderende Machine

Leaded & Loodvrije T960-LEIDENE Nieuwe Lichtbronterugvloeiing Oven Infrared Reflow Oven 960mm* 300mm
De solderende machine van PCB van de bestsellertransportband, 5 lijn In drie stadia 380V 50/60Hz, Ce-verklaring
  
Eigenschappen:
1. Deze machine selecteert de intelligente niveausirocco en het snelle infrarode die het verwarmen technologie controleren, met het speciale wiel van de ontwerpwind, snelheidsstabiliteit en eenvormige temperatuur, kostuum voor ononderbroken wordt uitgerust solderend leiden en BGA-componenten.
2. Deze machine is uitgerust met kruippakje-type en van het vijf temperaturengebied de verwarmingssystemen, en elk temperatuurgebied gebruikt het onafhankelijke PID controleren en omhoog-verslaat het verwarmen type, kan de binnentemperatuur nauwkeuriger maken en goed-aangepast, enkel ongeveer 20 minuten vergen kan het laten tot de het werk temperatuur van de kamertemperatuur verwarmen.
3. Het intelligente temperatuurgolf het verwarmen type, de overmaatse selectie van de capaciteitsgolf, heeft acht temperaturengolven kan aan diverse lassen technologische vereisten voldoen.
4. Het gebruik de programmeerbare technologie, de functie van de het geheugenopslag van de temperatuurgolf vooraf instelde, kan het gehele lassenprocédé volgens uw het vooraf instellen golf automatisch voltooien.
5. Keur de meting van de thermokoppeltemperatuur goed en voeg de compensatiekring toe, maak de temperatuurmeting nauwkeuriger, de meer perfecte golf.
6. Gebruikspid de intelligente technologie van de temperatuurcontrole; maak nauwkeuriger de temperatuurcontrole. Keur de ingevoerde grote huidige output van het relais niet-contact in vaste toestand kan goed de IC of schade effectief vermijden van de kringsraad toe te schrijven aan het snelle of ononderbroken opwarmen, het gehele lassen maken meer wetenschappelijke veiligheid verwerken.
7. Het transmissiesysteem keurt de ingevoerde motor van de frequentieomzetting, PID closed-loop snelheid goed, uitrust met al reductiemiddel van de de turbinesnelheid van het de invoer1:150, vlotte verrichting, verzendt regelbare waaier 0-1600mm/min.
8. Keur onafhankelijke wielstructuur goed en de speciale roestvrij staalstut, duurzame slijtage-zichverzettende tegen looppas regelmatig, snelheidsprecisie kan bereiken + - 10mm/min.
9. Onafhankelijke het koelen streek, om de PCB-raad van lage temperatuur te verzekeren wanneer vereist.
10. De vriendschappelijke mens-machine verrichtingsinterface, perfecte LCD vertoning, geen behoefte om aan PC te verbinden, kan op het gehele het herstellen proces zeer duidelijk letten.
11. Ergonomisch praktisch en gemakkelijk in werking gesteld ontwerp. Goed bouw kwaliteit maar lichtgewicht en een kleine voetafdruk staat tegelijkertijd t-960 toe om gemakkelijk geplaatst, vervoerd of opgeslagen bank te zijn.
 
Technische parameters

Model

T-960

De het verwarmen streekhoeveelheid

upper3/down2

De lengte van de het verwarmen streek

960mm

Het het verwarmen type

intelligente niveausirocco en het snelle infrarode verwarmen

De het koelen streekhoeveelheid

1

Maximumbreedte van PCB-raad

300MM

De verrichtingsrichting

linker--recht

Leveringsopties

Netto transmission+chain-transmissie

De snelheid van transportband

0-1600mm/min

De voeding

5 lijn in drie stadia 380V 50/60Hz

Piekmacht

4.5KW

Omhoog het verwarmen van tijd

Rond 15mins

De waaier van de temperatuurcontrole

Zaal temperature~300 graad

De wijze van de temperatuurcontrole

PID closed-loop controle

De nauwkeurigheid van de temperatuurcontrole

±1degree

PCB-de afwijking van de temperatuurdistributie

±2degree

Algemene afmetingen

1450×630×470

Machinegewicht

130KGS

 
Werkende Instructies
1. Ga in de het plaatsen interface binnen wanneer begin de machine. Druk F2-knoop om de golf te selecteren, druk F1 om het punt te selecteren, druk F3/F4 om de overeenkomstige temperatuurstreek te plaatsen op en neer, druk F5 gaat naar de het verwarmen interface.
2. Vijf rode schakelaars controleren afzonderlijk de hogere de temperatuurstreken van 1/down 1/upper 2/upper 3/down 2.
3. Wanneer de temperatuur krijgt in evenwicht te brengen, de Motorschakelaar openen en de transportbandsnelheid aan te passen.
4. Persf2 einde het verwarmen, en gaat in de het plaatsen interface binnen.
5. De doeleinden van elke temperatuurgolf als volgt:
Golf één en twee: gebruik hetzelfde met het solderen van het minder looddeeg, zoals 85Sn/15Pb 70Sn/30Pb
Golf drie vier: gebruik hetzelfde met het solderen van het meer looddeeg, zoals 63Sn/37Pb    60Sn/40Pb.
Golf vijf zes: gebruik hetzelfde met het solderen van hoog-smelten-punt loodvrij deeg, zoals Sn/Ag3.5; Sn/Cu.75 Sn/Ag4.0/Cu.5 Sn95.5/Ag3.8/Cu0.7
 Golf zeven acht: gebruik hetzelfde met het solderen van loodvrij soldeersel in smeltpunt, zoals Sn/Ag2.5/Cu.8/Sb.5; Sn/Bi3.0/Ag3.0
6. Aandacht:
1. volgens de van het spaandersgrootte en lassen technologische vereisten, selecteer de juiste golf.
2. Het verwarmen de distributie van temperatuurgebieden van hogere drie gebieden, en lagere laag 2 gebieden, overeenkomstige het verwarmen golven van de eerste sectie/ten derde sectie/sectie 4 van de eerste/tweede sectie/elk.
3. Er zijn partijsoorten soldeerseldeeg, kiest elk bedrijf is ook niet identiek. Om deze redenen, ontwerpen wij dit product kunnen acht golven plaatsen, heeft elke golf vijf secties, kan elke sectie van de het verwarmen tijd en de temperatuur allen veranderen. U kunt de het verwarmen golven volgens het vereiste soldeersel terugstellen verwarmend temperatuur en tijd.
 
Beelden als volgt:
 T960 de Terugvloeiingsoven van de LEIDENE Infrarode Hete Luchtsmt van 4.5kw, 960mm*300mm het LEIDENE Solderen van BGA SMD 0
T960 de Terugvloeiingsoven van de LEIDENE Infrarode Hete Luchtsmt van 4.5kw, 960mm*300mm het LEIDENE Solderen van BGA SMD 1T960 de Terugvloeiingsoven van de LEIDENE Infrarode Hete Luchtsmt van 4.5kw, 960mm*300mm het LEIDENE Solderen van BGA SMD 2T960 de Terugvloeiingsoven van de LEIDENE Infrarode Hete Luchtsmt van 4.5kw, 960mm*300mm het LEIDENE Solderen van BGA SMD 3T960 de Terugvloeiingsoven van de LEIDENE Infrarode Hete Luchtsmt van 4.5kw, 960mm*300mm het LEIDENE Solderen van BGA SMD 4
 
T960 de Terugvloeiingsoven van de LEIDENE Infrarode Hete Luchtsmt van 4.5kw, 960mm*300mm het LEIDENE Solderen van BGA SMD 5
T960 de Terugvloeiingsoven van de LEIDENE Infrarode Hete Luchtsmt van 4.5kw, 960mm*300mm het LEIDENE Solderen van BGA SMD 6
 
Heetste model! Voor zeer hoge leiden, - kwaliteit en Goede Terugkoppeling.
Adviseer aan iedereen!
Q1: Wat is de productietijd van uw producten? (Hoe lang u mijn goederen moet voorbereiden?)
A: 2-3 dagen voor 1-3 eenheidsmachine. 5-15 die dagen voor massaproduktieorden (op verschillende hoeveelheden worden gebaseerd).
 
Q2: Hoe u mijn goederen aan me zult leveren?
A: Wij verschepen gewoonlijk door internationaal uitdrukken zoals DHL, UPS, Fedex, krijgt TNT om onze klanten toe te laten
 hun goederen snel. Voor grotere hoeveelheid, schip door de lucht of door overzees.
 
Q3: Hoe lang moet ik vóór mijn goederen aankomen wachten?
A: 3-7 dagen voor internationale uitdrukkelijk. 5-8 dagen voor luchtvervoer. 20-40 dagen voor overzees vervoer.
 
Q4: Wat is uw productkwaliteit?
A: Onze grondstoffen worden gekocht van gekwalificeerde leveranciers, beste qaulity in China. En onze ingenieurs allen meer dan 20 jaar expereinces in Machines hebben, verzekeren goede kwaliteit en functies. Nu koppelt de Kwaliteit van CharmHigh en is beter dan andere merken in China terug.
  Garantie:
 De volledige machine heeft een garantieperiode van 1 jaar vanuit de tijd van aankoop en de levenslange dienst
 steun evenals een levering op lange termijn van de fabrieksprijs. (Kunstmatige schade behalve)
Wij verlenen de online dienst van Q/A en van het van de het oplossen van problemensteun en technische advies. Verleen de één tot één naverkoopdienst.
 Als uw machine of machinedeel tekort op vervoer zijn, neem gelieve foto's en naar onze e-mail te verzenden, zullen wij plaatsing van beschadigde delen aan u spoedig maken.
Elke machine100% test goed vóór schip uit.
Technologie-steun:
Kimi Menigte: 0086 135 106 75756
Skype: kimiliu89
 E-mail: kimi@charmhigh-tech.com
 
De standaardpakketdienst:
Het pakket van onze P&Ps is standaard de uitvoer houten pakket om de schade tijdens het vervoer te vermijden.
 
De vervoersdienst:
Voor pakket onder 200 kg, kunt u DHL, Fedex gebruiken of ander exprespostbedrijf, voor grote hoeveelheden, u kon overzeese levering gebruiken.
  

Contactgegevens
CHARMHIGH TECHNOLOGY LIMITED

Contactpersoon: Ms. Kimi Liu

Tel.: +86 135 106 75756

Fax: 86-131-0721-9945

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)